O mana intinsa pentru viata

Comunicarea inseamna Speranta!

   

A impartasi informatii, experiente sau un simplu sfat poate face diferenta intre disperare si speranta, intre viata si moarte...

Medicina Internationala.ro este o platforma de comunicare menita a facilita schimbul de informatii si experiente in legatura cu tratamente si operatii complexe disponibile, din pacate, doar in afara Romaniei.
                                               
 

home | echipa | parteneri | vrei sa te implici? | | | | contact

 

 

Pentru cei care vor SAU sunt nevoiti sa apeleze la tratamente in afara Romaniei, un grup de oameni care au trecut prin astfel de experiente, medici si voluntari din Romania si din strainatate au pus pe picioare 

                www.medicinainternationala.ro 

un proiect care urmareste crearea unei
platforme pentru: 

1. impartasirea experientelor si a informatiilor utile despre pasii de urmat in astfel de cazuri (cautarea unui medic, strangere de fonduri, formularul E112, drum, cazare, etc.)

2. crearea unei baze de date a clinicilor / spitalelor din Uniunea Europeana (incl. Romania) relevante pentru anumite diagnostice

3. implicarea celor dornici sa ajute - medici si studenti la medicina, dar nu numai... - din Romania si din diaspora

CINE ARE ACCES LA BAZA DE DATE?

Informatiile, sistematizate intr-o baza de date, sunt la dispozitia oricui* pentru a se ajuta pe sine sau pentru a ajuta medici, ONG-uri, familia si prietenii care au nevoie - accesati:

Am nevoie de INFO

 

CUM PUTETI AJUTA?

Daca ati trecut chiar dumneavoastra printr-o experienta similara si credeti ca informatiile pe care le detineti (date de contact ale clinicii/spitalului, drum, cazare, finantare, etc.) ar putea fi de folos ... sau daca vreti sa ajutati prin recomandarea unui medic / clinica / spital sau prin alte sfaturi o puteti face aici:

Vreau sa ofer INFO

Vreti sa va implicati? Veti gasi aici cateva moduri de a o face.

Datele dumneavoastra vor fi tratate confidential, si vor fi impartasite unui om in nevoie numai dupa ce vi se va cere acordul! 

Daca tratamentul de care aveti nevoie se poate efectua in Romania dar nu aveti medicamentele necesare, puteti apela la: 

Cine ne sustine


 

 

 

 

 

 

 

 

 

quick links bottom image

 

Intrebari?
Scrie-ne la info@medicinainternationala.ro

 

 

Copyright ©2009 StepStones. All Rights Reserved.